SESIUNE DE BUNE PRACTICI - EVALUAREA SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE

Conferinte+NationaleÎn data de 22 februarie 2021, începând cu ora 11:30, va fi organizată în cadrul proiectului Asistență tehnică pentru susținerea capacității de evaluare (ATSCE), o sesiune de împărtășire a  practicilor în domeniul evaluării, respectiv cu privire la evaluarea impactului salariului minim pe economie. Acest eveniment este dedicat membrilor Rețelei de Evaluare din România (RER) și va fi susținut online, prin intermediul platformei Webex.

În cadrul Rețelei sunt implicați managerii evaluărilor din cadrul instituțiilor publice și practicienii care furnizează servicii de evaluare, precum și factorii interesați în domeniul evaluării, inclusiv mediul academic.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta și dezbate împreună cu membrii RER experiența privind analiza și evaluarea impactului salariului minim asupra distribuției veniturilor în România.
Acesta va fi cel de-al treilea eveniment din seria de sesiuni de schimb de bune practici în domeniul evaluării ce urmează a fi organizate în cadrul Rețelei de Evaluare din România, la inițiativa și prin contribuția membrilor. Vă invităm, ca în funcție de domeniul dumneavoastră de interes, să consultați calendarul evenimentelor organizate:;

Acțiuni planificate pentru următoarea perioadă Termene propuse
Seminar de discuții privind experiențele membrilor Comitetelor Științifice Martie 2021
Seminar de discuții privind Misiunea de evaluare a inițiativelor promovate de Fundația UiPath Aprilie 2021
Sesiune bune practici privind Misiunile de evaluare a programelor dedicate IMM-urilor Aprilie 2021
Sesiune privind Prezentarea unei misiuni de evaluare realizată pentru Comisia Europeană referitoare la o politică publică pentru stabilirea salariului minim pe economie Mai 2021

 

Totodată, în cadrul paginii web dedicată domeniului evaluării, a fost creată o secțiune adresată membrilor RER în cadrul căreia aceștia au posibilitatea de a împărtăși cele mai bune practici, informații, idei și experiențe în domeniul evaluării, contribuind astfel la îndeplinirea scopului principal al RER. Pe această cale, vă invităm să vă înregistrați ca membri în cadrul secțiunii restricționate.

Pentru orice întrebare cu privire la desfășurarea evenimentului ne puteți contacta la adresa de e-mail: secretariat.rer@mfe.gov.ro .