CONFERINȚA INTERNATIONALĂ - A 10-A CONFERINŢĂ BIANUALĂ A EES - extins

 

ees_logoA 10-a conferință bianuală a EES- Evaluarea într-o societate a rețelelor: Noi concepte, noi provocări, noi soluții

Perioada: 3-5 octombrie 2012

Locația: Helsinki, Finlanda

 

A  zecea Conferință bianuală a Societății Europene de Evaluareva fi evenimentul internațional al anului în domeniul evaluării. Aceasta va avea loc la Helsinki, Finlanda în perioada 3-5 octombrie 2012 (un atelier de lucru anterior conferinței va avea loc în 1-2 octombrie).

Conferința va stimula evaluatorii să împărtășească idei, opinii referitoare la o gamă largă de subiecte ce vor ajuta la clarificarea rolului evaluării ăntr-o societate a rețelelor. Conferința va oferi cadrul pentru a prezenta lecțiile învățate în evaluarea din diferite sectoare și regiuni ale lumii. De asemenea, va examina potențialul metodelor de evaluare alternative și combinate în diverse contexte și va detalia provocările lansate de analiza interesului public în cadrul rețelelor și sistemelor complexe.

În acest sens, Conferința va oferi participanților o gamă largă de instrumente de transmitere a cunoștințelor și experienței în evaluare: note de discurs, prezentări, discuții, postere. Ca și în anii anteriori, Conferința EES va ținti spre o agendă pluralistă, respectând legitimitatea diferitelor puncte de vedere, oferind posibilitatea de a explica diferite perspective și promovând dezbaterile. Conferința va oferi, de asemenea, si oportunitatea pentru ca rețelele de evaluare să interacționeze și să își îmbunătățească coerența activităților lor.