Home Analiza Cost- Beneficiu Instruiri Școala ACB București organizază un nou curs la București
Școala ACB București organizază un nou curs la București
Luni, 01 Octombrie 2012 09:13

ȘCOALA ACB BUCUREȘTI organizează în perioada 9 – 12 octombrie 2012 în București, Palatul Cesianu-Racoviţă, strada C.A. Rosetti nr. 5, sesiunea de instruire EVALUAREA EX-ANTE - ANALIZA COST BENEFICIU PENTRU PROIECTELE DE INVESTIȚII DIN ROMANIA FINANȚATE CU ASISTENȚA INSTRUMENTELOR STRUCTURALE.

Centrul pentru Studii Industriale Milano, Universitatea din Milano si PDC organizează în perioada 9 – 12 octombrie 2012, ȘCOALA ACB BUCUREȘTI având ca temă principală EVALUAREA EX-ANTE - ANALIZA COST BENEFICIU PENTRU PROIECTELE DE INVESTIȚII DIN ROMÂNIA FINANȚATE CU ASISTENȚA INSTRUMENTELOR STRUCTURALE.

ȘCOALA ACB BUCUREȘTI este o premiera in România, fiind organizata de CSIL Centrul pentru Studii Industriale Milano, Universitatea din Milano si PDC, institutii care au elaborat o serie de ghiduri in domeniu precum si cea mai recenta editie a Ghidului pentru Analiza Cost - Beneficiu pentru proiectele de investitii ale Comisiei Europene, documentatii care stau la baza ghidurilor la nivel national pentru fondurile structurale de si de coeziune, avandu-l ca Director Stiintific pe Domnul MASSIMO FLORIO.

Obiectivul principal al sesiunii este ca participanții să dobândească, pe lângă cunoștințele necesare elaborării corecte a unei Analize Cost – Beneficiu și abilități  practice, prin revizuirea și evaluarea unor studii de caz precum și informații privind perioada de programare următoare 2014 - 2020. 

Aplicațiile pot fi trimise pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 05.10.2012 și trebuie sa conțină Formularul de înscriere  completat. Aplicanții admiși vor plăti taxa de 1000 de Euro fără TVA pentru a finaliza înscrierea pana la data de 08 octombrie 2012.